De buren vertrekken :

Vanmorgen 'lekker' wakker geworden, Ria stond opeens voor me om foto's te maken, koekje van eigen deeg zullen we maar zeggen :-) De lucht zag er weer strak blauw uit buiten maar dat veranderde in een wolkendek rond 09.30 uur. De temp bleef wel lekker hoog en steeds kwam de zon er wel doorheen.

Image 

Dat was gisteravond wel weer anders, terwijl de temp toen de hele avond wel rond de 27 graden was blijven hangen zagen we toch opeens allerlei flitsen in de verte. We hadden het tentje(voor de overnachtingen) te drogen hangen buiten en die hebben we toch maar binnen gehaald. Dat was een goede zet want een half uur later zaten we midden in heftig onweer met het de nodige plensbuien.

Vanmorgen stonden er weer wat plassen water midden in de tent dus hadden we gelijk weer wat te doen :-) De meiden (alledrie) zaten om 09.15 uur alweer te kaarten (Kanasta) bij de kids van de buren. Na de tent te hebben schoongemaakt ben ik zelf maar weer even gaan 'laptoppen' . . . een moment voor mezelf :-)

Image

Zoals ik al zei gaan de buren vanavond rond 18.30 uur vertrekken, dat zullen de meiden de resterende 2 dagen wel even merken denk ik. De afgelopen dagen hebben ze heel veel met elkaar opgetrokken en dat ging heel erg goed, zwemmen, kaarten, wandelen, dollen, eten, pesten en alles ging goed. Melissa trok veel op met Ferdinand en Elize en Celine trok meer op met Glen maar onderling ging het ook allemaal heel leuk met elkaar om.

Melissa en Celine zijn weer eens verse broodjes gaan halen en kwamen terug met een verrassing voor ons. Ze hadden voor allebei een lekkere reep chocolade meegenomen en voor ons samen een doos chocolade van milka vol met chocolade hartjes . . heerlijk en nog heel erg bedankt he !!!

Image

Ondanks dat het erop leek dat we een mindere dag zouden krijgen werd het weer heerlijk warm . . dus . . NAAR HET ZWEMBAD !!! Tot 12.45 uur hebben we daar lekker gelegen, toen kwam de 'badmeester' zeggen dat het zwembad dichtging. De sluitingstijd is 13.00 uur dus een kwartier te voreg ons eruit jagen pikten de kids niet, het werd toen een kat en muis spel tussen de de 2 partijen :-))

Tussendoor waren de kids nog even op Hagedissen jacht gegaan. Eindelijk hadden ze er 1 gevonden en hebben ze die in een 6 liter fles gedaan. Even later wat takjes erbij blaadjes enz. Aan het eind van de middag hebben ze hem toch maar losgelaten en kon ie weer lekker de bossen in.

Image

Om 16.15 uur zijn weer even terug naar het zwembad gegaan. Om 17.15 uur kregen de kids opeens het idee om voor de laatste keer iets met elkaar te gaan doen . . ze wilden allemaal in de elastieken boven een trampoline worden gehesen zodat ze de meest gekke sprongen konden maken. Voor 30 Kuna per persoon mochten ze 5 minuten op de trampolines. Daarna zijn we het eten gaan maken, lekkere Kebab rolletjes met vissticks en wat patatjes, niet gezond maar wel makkelijk en vooral lekker.

Image

Image

De buren hadden de tent nog voor een groot gedeelte schoon te maken en zijn uiteindelijk pas om 19.30 uur weggereden en moesten toen nog broodjes kebab voor in het restaurant gaan halen dus ze lagen al iets achter op schema.

's Avonds zijn Melissa en ik nog een half uurtje gaan internetten en kon Melissa even MSN-nen met Mion, nu wist ze direct dan ze pas dinsdag de eerste schooldag had en niet maandag . .
wat een geluk he :-)

Hierna was er om 21.00 uur een Magic Show waar we ook een uurtje zijn gaan kijken, daarna waren de meiden weer helemaal op en zijn ze lekker naar bed gegaan. Om 23.30 uur ben ik zelf ook even gaan douchen en daarna mijn bedje in gedoken . .