De warmste dag tot nu toe :

Vanmorgen werden we wakker met een strak blauwe lucht, er was geen wolkje aan de lucht en de temperatuur ging al snel omhoog. Omdat we toch nog een keer naar het Amfi-theater wilden in Pula besloten we om dat deze ochtend dan maar te doen. We hoopten dat we geen file zouden hebben en dat het niet te druk zou zijn.

Beiden klopten als een bus, het was niet te druk en we hadden ook geen file naar Pula (dat is echt geluk hebben). In Pula zijn we eerst naar de supermarkt gegaan om lekkere verse broodjes te halen. reden hiervan was dat in de campwinkel de rij voor het brood tot buiten aan toe stond. Een even grote rij stond er voor de kasssa, vandaar dat we om 09.30 uur al richting Pula zijn gereden.

Eenmaal in het Amfi-theater te zijn aangekomen moesten we een entree van 90 Kuna (30 per volwassene / 15 per kind ) betalen ( € 12,50 ) om naar binnen te mogen. Dat was het allemaal wel waard. Het was binnen ontzettend groot en men was bezig om het podium af te breken van een concert dat gisteravond was gegeven. Uiteraard zijn er ook hier veel foto's geschoten en de temp liep weer op tot zo'n 29 graden, en dat al rond 11.00 uur.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Om 12.10 uur waren we weer terug op de camping. We zijn direct het zwembad ingedoken om lekker af te koelen, en dat is gelukt . . pffff . . . helaas zonder ligbedjes , maar dat was voor die 3 kwartier niet echt nodig. Om 15.00 uur zijn de meiden en buurjongens snel naar het zwembad teruggegaan en hebben maar liefst 9 ligbedjes geregeld, we hebben het toen ook tot 18.00 uur uitgehouden.

 Image

's Avonds hebben we toen macaroni . . uhhh . . spaghetti . . . uhhh, macaroni en spaghetti gemaakt omdat de meningen verdeeld waren, de 1 wilde dit en de ander dat :-)

Image

Na het eten zijn we nog en een paar telefoontjes gaan plegen, eerst Opa Plasmeijer die vandaag 70 jaar werd . . . Bij deze nog VAN HARTE GEFELICITEERD !!! Daarna hebben we 'gewone' Opa en Oma ook nog even gebeld. Hierna zijn we een overheerlijk ijsje gaan halen, dit keer op de camping zelf, en eerlijk gezegd ... die in Fazana zijn echt lekkerder hoor !

Image

Bij de tent aangekomen zijn de meiden weer een spelletje Kanasta gaan doen met de buren en kregen we van de Vacance Select receptie te horen dat het morgen weer zo'n mooie dag zou worden . . . we zullen zien.

Daarna werd het 23.30 uur . . . welterusten . . .