Back to Top

2022 Lefkada Parga

2017 mykonos juni


Authentiek Lefkada::Van Lefkada naar Parga en terug naar Lefkada,

Read more ...

2019 Eilandhoppen Skiathos

2019 09 Skiathos01


Eilandhoppen van Skiathos naar Alonissos en Skopelos, Eilandhoppen van Skiathos naar Alonissos en Skopelos 


Read more ...

2019 Pasen in Thessaloniki

2019 thess pasen


We hadden al een keer Pasen mee mogen maken op Kreta en nu hadden we onze zinnen gezet op Pasen vieren in Thessaloniki. 

Read more ...

2018 Thessaloniki Dec

2018 12 thessaloniki


Het idee was om na een Kerst in Athene te hebben meegemaakt nu een keer Kerst in Thessaloniki mee te gaan maken.

Read more ...

2018 Thessaloniki Sept

2018 09 thessaloniki


Na lang zoeken hebben we weer een leuke Griekse bestemming gevonden. We kozen dit keer voor de 2e stad van Griekenland met de mooie naam Thessaloniki.

Read more ...

2018 Kreta met Ria

2018_05_kreta


We waren absoluut weer toe aan een mini-vakantie naar het door ons zo geliefde en mooie Kreta. Opeens was daar het idde, we zochten, we vonden en we boekten.

Read more ...

2018 Mallorca met Celine

2018 mallorca Celine


Ik had deze Citytrip kado gekregen omdat ik uhhh, 50 jaar was geworden ;-) Uit de vele bestemmingen is het uiteindelijk Palma de Mallorca geworden met zon, zee, strand, cultuur en shoppen natuurlijk.

Read more ...

2017 Athene December

2017 mykonos juni


Was het niet weer eens tijd voor een citytrip naar Athene? Echt wel, gewoon even samen er tussenuit en dan niet in de zomer, maar een keer in de Winter, vlak voor de Kerstdagen.

Read more ...

2017 Berlijn Melissa

2017 Athene Kreta


Een speciale Citytrip die ik samen met Melissa deed. Allebei hadden we heel veel interesse in Berlijn en nu deze trip had ik dus voor mijn verjaardag van de meiden gekregen.

Read more ...

2017 Athene Kreta Juni

2017 Athene Kreta


Een speciale vakantie die we eigenlijk met z'n viertjes wilden doen maar door de studie van Celine en een nieuwe baan voor Melissa lukte dat niet en zijn we toch weer met z'n tweetjes op vakantie gegaan.

Read more ...

2017 Mykonos Paros Mei

2017 mykonos juni


Was het niet weer eens tijd voor een lekkere vakantie naar een mooi Grieks eiland? Juist ja, dus toen Transavia met een mooie aanbieding kwam naar Mykonos hebben we gelijk onze slag geslagen.

Read more ...

2016 KRETA September

2016 kreta september


In april gingen we naar Kreta en in Mei kwamen we terug, daarna gingen we in Juni terug naar Kreta en in Juli kwamen we terug. Hoe mooi zou het zijn geweest als we in Augustus nog een keer naar Kreta konden gaan om dan in September terug te komen ...

Read more ...

2016 Kreta Juni

2016 kreta september


Wat zeg je nou? Alweer naar Kreta? Dat antwoord heb ik de laatste tijd veel gekregen, en niet gek natuurlijk :-) Eind April zijn we ook al in Kreta geweest, maar dat was om Pasen te vieren toch ??

Read more ...

2016 Kreta April

2016 kreta april


Het idee was eigenlijk om er even een paar dagen tussenuit te gaan, en wat is dan leuker om een keer Pasen mee te maken op een Grieks eiland ??

Read more ...

2015 Turijn met Celine

2015 turijn met celine


Er stond me weer iets heel erg speciaals te wachten. Een stedentrip met Celine gekregen van Melissa!! Uhh, hoe zit dat, wilde Melissa zelf niet? 

Read more ...

2015 Rhodos & Kreta Juni

2015 juni rhodos kreta


Rhodos of Kreta? Wat gaat het dit jaar worden? Lastig toch!? Maar wij hebben de oplossing gevonden, we maken er gewoon een combi vakantie van.

Read more ...

2015 Kreta April

2015 april kreta


Het idee was eigenlijk om er even een paar dagen tussenuit te gaan, en wat is dan leuker om een keer Pasen mee te maken op een Grieks eiland ?? 

Read more ...

2014 Kreta (Gr)

2014 kreta


WAT ZEG JE NOU ?? Met z'n tweetjes ?? Uhhh, jaaa!! Dit keer gaan we saampjes een weekje heerlijk genieten op Kreta. De meiden blijven thuis, die moeten helaas weer naar school :-) 

Read more ...

2014 Sal (Kaapverdie)

2014 kaapverdie


Na bijna een jaar hebben we eindelijk een bestemming gevonden voor mijn KEI-tickets van vorig jaar. Onze bestemming met deze tickets werd Kaapverdie. 

Read more ...

2013 Santorini (Gr)

2013 santorini


Heerlijk, we hebben weer geboekt !!  Dit jaar gaan we heerlijk de Griekse zon opzoeken in SANTORINI!! Eindelijk, dit stond al heel lang op ons verlanglijstje en nu is het dan eindelijk zo ver :-)) 

Read more ...

2012 Mallorca met Melissa

2012 mallorca melissa


Hier kan je het verslag lezen van de Citytrip die ik samen met Melissa heb gemaakt naar Palma de Mallorca. Ze had een Citytrip kado gekregen omdat ze was geslaagd voor haar HAVO. 

Read more ...

2012 Rhodos (Gr)

2012 rhodos


Vandaag is het zover, eindeljk op vakantie, haha, daar hebben we zo naartoe geleefd, en waar we eerst eigenlijk zo van baalden ( dat we ipv 's morgens vroeg pas 's middags gingen vliegen) was nu opeens toch wel weer heel relaxed :-)) 

Read more ...

2012 Malaga Spanje

2012 malaga


18 Oktober: Inmiddels zijn we al lekker een aantal dagen in Spanje, internetten is hier weer eens een drama, dus maar even een klein stukje over onze afgelopen dagen .. 

Read more ...

2011 Corfu (Gr)

2011 corfu


Yassas allemaal, nou, zoals jullie kunnen lezen gaan we dit jaar heerlijk naar het mooie Griekse eiland Corfu. Op dit moment is het alweer Woensdag 29 juni en zijn we er 'bijna' klaar voor .. haha .. 

Read more ...

2010 Kreta (Gr)

2010 kreta


Hoi, afgelopen herfstvakantie zijn we lekker naar Amoudara (Kreta) geweest. Na 16 jaar toch weer een keer keer terug, maar dit keer met de meiden erbij :-)  

Read more ...

2010 Samos (Gr)

2010 samos


Aloha allemaal, of kan ik nu beter zeggen : "Yassas allemaal". Na een paar jaar met de auto naar ItaliĆ« en KroatiĆ« op vakantie te zijn geweest hebben we er nu voor gekozen om het vliegtuig te pakken. 

Read more ...

2008 Zaton (Dalmatie-HR)

2008 zaton dalmatie


Hallo Allemaal, het is alweer een jaartje geleden dat we het digitale dagboek hebben aangepast. Maar we gaan weer van start :-) Woensdag 13 Augustus gaan we weer op pad. 

Read more ...

2007 Fazana (Istrie-HR)

2007 fazana kroatie


Vrijdag 17 Augustus vertrekken we om 05.00 uur richting het, voor zover we gehoord en gezien hebben, mooie en gezellige Kroati?. We zijn heel benieuwd hoe dit land ons gaat bevallen en zullen jullie proberen op de hoogte te houden in ons Digitale Dagboek (Klik hier).

Read more ...

2006 Ca Savio (Italie)

2006 italiie


In juli 2006 zijn we lekker naar Italie gereden voor de zomervakantie. We zaten vlakbij het altijd romantische Veneti? en zijn daar natuurlijk een dagje met de boot naartoe gevaren.

Read more ...