2018 09 thessaloniki


Na lang zoeken hebben we weer een leuke Griekse bestemming gevonden. We kozen dit keer voor de 2e stad van Griekenland met de mooie naam Thessaloniki.

 In plaats van IPB'end hebben we dit keer de heenreis gewoon geboekt bij Transavia (Wie anders hahaa), de terugreis stond nog open, dat had niet zoveel haast :-)

De tickets waren dus geboekt, nu was het een Appartement zoeken. we vonden er 2 die ons wel aanspraken waarvan de 1 heel dicht bij het bekende Aristotelous Square was maar daardoor ook best prijzig was (400,00 voor 5 nachtjes). De andere lag iets verder weg maar had wel een busstation voor de deur, een gewone bus maar ook de lange afstand bussen stopten hier en dat zou dus ook wel eens makkelijk kunnen zijn.

We kozen voor de laatste met de leuke naam "The Orange Bottle Appartments" en voor het eerst van mijn leven stuurde ik een berichtje via Messenger met het verhaal dat we onze trouwdag gingen vieren en dat ik bij Trans werkte met de vraag voor wat korting (een brutaal mens he ... haha). Niet veel later kreeg ik al een antwoord en dat was heel aantrekkelijk. Ik kreeg 30,00 euro korting tov de prijs bij booking.com dus dat viel zeker niet tegen. We dachten er niet langer over na en boekten via messenger de kamer, geweldig toch!! Vanaf dit moment van schrijven was het nog 2 weken aftellen, 2 weken waari ik mijn website lekker up-to-date kon gaan maken.

We hebben een heerlijke tijd gehad in Thessaloniki en als je echt nieuwsgierig bent dan kan je hier klikken om onze belevenissen van dag tot dag na te lezen. Of klik hier voor mijn Tips voor Thessaloniki.