Snoephappen en Uit eten :

Vanmorgen werden we wakker en zagen we weer een heerlijk blauwe lucht zonder enig wolkje. Het was dus een lekker moment om wat langer in bed te blijven liggen, Uiteindelijk zijn we er toch om 08.30 uur uitgegaan, een lekkere koele douche genomen en toen was het weer zover . . .

er moesten weer broodjes gehaald worden. Melissa en ik zijn op pad gegaan naar de supermarkt en stonden aan het begin van de winkel alweer in de rij voor de bakker . . . pffff . . . Op zich duurde het maar zo'n 15 minuten dus dat viel nog wel mee.

Image

Nadat we lekker op ons gemakkie hadden ontbeten zijn we om 11.00 uur naar het zwembad gegaan en was de temp inmiddels opgelopen tot zo'n 29 graden.

Image

Om 13.00 UUR werden we weer vriendelijk verzocht het zwembad te verlaten. Bij de tent kregen de kids opeens het fantastische idee om te gaan snoephappen in en bak met water. Celine, Melissa, Glen, Ferdinand en Elize hadden allemaal een bak met water met 10 snoepjes erin en het ging erom wie het snelste alle snoepjes uit de bak had gehaald met zijn/haar mond. Het werd een ontzettende natte boel en een behoorlijke puinhoop eigenlijk maar we hadden geen kind aan de kinderen . . . de foto's spreken voor zich :-)

Image

Hierdoor moesten we de parasol verplaatsen en daar kwam een torretje onder vandaan . . . van zo'n 5 cm !! Elise kreeg toen het idee om die tor maar bij onze duitse overburen, in een spelletjesdoos, te verstoppen(Ze waren er toch niet :-) Heel voorzichtig hebben ze dat nog gedaan ook. Inmiddels was de temp zo lekker hoog opgelopen dat we alleen maar behoefte hadden aan de schaduw . . . het is niet snel goed he, maar wel lekker :-))

's Avonds zijn we met de buren (met z'n achten totaal dus) naar Rovinj gegaan om dat eens te bekijken maar belangrijker . . . om te eten.

Image 

Eerst was het een probleem om 2 auto's kwijt te kunnen maar uiteindelijk lukte dat wel en zijn we even door de 'oude' haven gelopen en zijn toen in een lekker restaurant beland. We hebben daar lekker gegeten en ons eigenlijk niet zo erg gedragen. Ik denk dat het personeel blij was dat we weer weggingen :-)) Maar wij hadden een leuke avond . . hihihihahahahaaaa .

Image

Image

Image

Om 22.15 uur zijn we de auto weer ingestapt en zijn wij met z'n viertjes nog even doorgereden naar Pula om daar nog een aantal foto's te maken van het Amfi-theater in de avond. gelukkig was het daar lekker rustig en heb ik een aantal mooie foto's kunnen maken van een verlicht Amfi-theater.

Image

Image

Om 23.45 waren we terug op de camping en ben ik uiteindelijk om 01.15 uur mijn mandje in gedoken . . .