2018 12 thessaloniki


Het idee was om na een Kerst in Athene te hebben meegemaakt nu een keer Kerst in Thessaloniki mee te gaan maken.

De plannen werden serieus en de meiden hadden er ook wel zin in. Voor Melissa was het moeilijk om vrij te regelen maar uiteindelijk konden we het doorzetten. We gingen voor de eerste keer gebruik maken van AirB&B en vonden een leuk appartementje van Katerina in het centrum van Thessaloniki.

Nadat ik de tickets voor Ria en mezelf had geboekt voor de 20e December en voor de meiden op de 21e konden we plannen gaan maken. Het eerste wat op ons pad kwam was een Santa Ride door de stad. Een fietstocht van 2 uur met een hapje en een drankje georganiseerd door Meet in Thessaloniki, we hebben ons gelijk ingeschreven! Met de verwarming aan zijn we wat punten op gaan schrijven die we konden gaan doen, jaa je leest het goed "die we konden gaan doen", want bij ons loopt eigenlijk nooit iets echt geplannend, als we al een planning hebben dat loopt het altijd anders, zo zijn we nou eenmaal hahaa.

Van een collega (geboren en opgegroeid in Thessaloniki) had ik weer hele fijne tips gekregen voor restaurantjes en locaties, alle locaties zette ik in Google maps zodat we alles makkelijk konden vinden, ik hield wel van deze technologie. 

Als je nieuwsgierig bent dan kan je hier klikken om onze belevenissen van dag tot dag na te lezen, onze tips zijn hier te vinden.