2012 malaga


18 Oktober: Inmiddels zijn we al lekker een aantal dagen in Spanje, internetten is hier weer eens een drama, dus maar even een klein stukje over onze afgelopen dagen .. 

We hebben al heeel veeeel gedaan en gezien, Accomodatie is vlak aan het strand van alle gemakken voorzien. Veel kilometers gemaakt met de auto en ook in Engeland geweest, om precies zte zijn Gibraltar (met paspoort naar binnen en betalen met engelse Ponden ;-) Ook aapjes in het wild gezien en in het Smurfendorpgeweest waar alle huisjes blauw zijn  geverfd voor de Film van de Smurfen. We gaan nog even een paar dagen genieten van zon zee en strand :-)) 

09 Oktober: Het is even stil geweest, maar er is weer wat nieuws onder de horizon :-)  Vorige week hebben we de tickets geboekt en die heb ik dus in the pocket :-)))  Met een beetje geluk vliegen we zaterdag 13 Okt in de hele vroege ochtend naar Malaga. Daar staat onze huurauto dan hopelijk te wachten op ons zodat we heel relaxed richting onze acco kunnen rijden .. whiehaaa !! 28 Maart : Yeaahhh, de bevestiging is binnen .. betaling is rond .. dus .. yeeaahhh .. in the pocket zeg maar. Maar natuurlijk is er altijd 1 m??r  .. ook in dit geval dus .. haha .. We gaan weer IPB'en .. dat wil zeggen, we kunnen mee als er stoelen over zijn in het vliegtuig. En zit die vol .. tsjaa . .dan zal ik er handmatig wat passagiers uit moeten halen .. haha ..  nee, dat komt wel goed, op zich genoeg vluchten die kant op dus we gaan er maar van uit dat dat helemaal geen problemen op gaat leveren (dus als jullie een klein beetje willen duimen voor ons .. haha )

27 Maart : Soo dan, dat was effe niet makkelijk .. maar goed, na veel puzzelen hadden we een aantal data verzameld .. ik vandaag weer bellen en wat denk je .. had ik toch direct ' meneer 1 ' van gisteren aan de lijn. Hij wist nog precies waar het om ging dus kwamen we maar direct ter zake .. maar toen kwam hetvolgende .. alle data die ik had opgeschreven .. jawel .. vielen allemaal in het hoogseizoen .. en stomstomstom .. had ik kunnen weten .. dat kon dus niet .. alleen v??r en n?seizoen .. dat is nou eenmaal het nadeel van een actie-vakantie he .. haha

Maar wij waren ook niet gek natuurlijk .. we hadden altijd de Herfstvakantie nog toch .. whaahaa .. hoppahhh .. dus schoot ik die in  .. en .. en .. nou ?? YEAAAHHHH .. die week was nog vrij .. 5 minuten later was de boeking gemaakt. In de Herfstvakantie gaan we dus lekker nog een weekje naar het zonnige Club La Costa in MALAGA !!!!  En dan  een klein stukje reclame .. "Deze vakantie is mede mogelijk gemaakt door mijn collega Astrid " .. hahaha :-) Tjek deze link of deze link voor de accomodatie, en klik hier voor de locatie .

26 Maart : Er is nieuws .. boehoeee .. helaas voor ons gaat het niet door, we wilden de eerste week van Mei lekker even de zon opzoeken, omdat Melissa in haar examenjaar zit was dat de enige week die we weg konden. Het was echt ff balen .. weet je .. ik dus aan het bellen geweest .. okee .. 'onze' week was nog vrij, maar ik moest nog wat papieren regelen en kon daarna terug bellen. Zo gezegd  .. zo gedaan .. ikke papieren geregeld .. terug gebeld .. en wat denk je .. Hellupppp .. alles volgeboekt kreeg ik te horen van deze andere meneer dan die ik eerder had gesproken.

Maar hoe kan dat nou in een uurtje tijd opeens vol zitten .. ik vroeg dus naar ' meneer 1 ' die mij wel had gezegd dat er genoeg ruimte was .. die kreeg ik aan de lijn .. maar .. die moest toegeven dat het inderdaad vol zat .. hij had verkeerd gekeken "sorry".. tsjaaa .. Grrrr .. kon ik het daar dan mee doen ?? Gelukkig kwam hij zelf met een optie om deze week te verplaatsen naar een week n? de zomervakantie .. kijk .. daar kon ik wel wat mee .. dus dat gaan we thuis eens ff lekker bespreken met de meiden .. 2BContinued .. ..

22 Maart : Alohaaaaa .. uhh .. jawel, jullie lezen het goed .. er zit misschien aan "Extra-vakantie naar de zon" aan te komen .. het is effe spannend maar wie weet gaat het er toch van komennnn .. nieuwsgierig ?? whaahaaa .. nixx is nog zeker .. soo .. sstttt ;-)) Eerst moet er nog geplanned worden wanneer we eventueel weg kunnen en als daar een datum uit voort komt dan moeten we zo snel mogelijk bellen of de accomodatie die we op het oog hebben nog vrij is .. spannend dus ..