2016 kreta september


Wat zeg je nou? Alweer naar Kreta? Dat antwoord heb ik de laatste tijd veel gekregen, en niet gek natuurlijk :-) Eind April zijn we ook al in Kreta geweest, maar dat was om Pasen te vieren toch ??

Dit keer willen we gewoon heerlijk en lekker vakantie gaan vieren in de zon.  Eigenlijk was het niet de bedoeling om alwéér naar Kreta te gaan (we zijn net 8 weken terug) maar het kwam nou eenmaal zo uit dit keer :-) We hadden even met de meiden overlegd en allebei konden ze ook in deze periode vrij krijgen, dat betekende dus ze allebei ook langs konden komen voor een paar dagen, niet tegelijkertijd maar toch wel met 1 dag overlap zodat we allemaal compleet waren.

Dit konden we dus ECHT NIET laten schieten hahaaa!! Melissa zou Tamara meenemen voor een paar dagen en Celine had het aan Jip gevraagd, die hoefde daar echt niet over na te denken. Allemaal konden we IPB-en en zo bleven de kosten ook nog een beetje beperkt voor ze. Snap je nou dat we gewoon geen keus hadden, we doen dit tenslotte (net als altijd) gewoon weer voor onze meiden !!!!

Alle appartementen (3 stuks bij Eva) zijn geregeld, en voor de eerste 3 dagen is ons appartement Kalivaki Studios in Giorgeoupoulis ook geregeld. De auto was nog wel een mooi verhaal. Vorig jaar had ik in dezelfde klasse een auto gehuurd maar toen kreeg ik een Toyota Yaris, naahhhh, mijn lichaam is dus echt niet gebouwd voor deze auto .. ik ben dus gaan mailen met dit verhaal .. ik wilde wel voor 16 dagen huren .. maar absoluut geen Yaris!!! en ik kreeg mijn zin, welke het zou worden weet ik nog niet maar ik had weer mijn zin gekregen, heerlijk toch!! Dus de auto is ook geregeld voor 16 dagen, de IPB tickets zijn allemaal gekocht dus eigenlijk zijn we er helemaal klaar voor, op dit moment nog 8 dagen aftellen :-)