2015 turijn met celine


Er stond me weer iets heel erg speciaals te wachten. Een stedentrip met Celine gekregen van Melissa!! Uhh, hoe zit dat, wilde Melissa zelf niet? 

Nou het zat iets anders, voor mijn verjaardag had ik van Melissa een stedentrip naar Turijn gekregen wat echt helemaal te gek is toch??? Okee, maar waarom ging ze zelf niet mee? Op het moment dat ze de tickets had gekocht was er nog niets aan de hand, maar toen kreeg ze te horen dat ze precies dat weekend Springwedstrijden had met de Turnvereniging Excelsior. Omdat het een teamsport is kon ze het (voor haar eigen gevoel) niet maken om af te zeggen, wat was dat balen!! Er moest naar een oplossing worden gezocht, want de tickets naar een andere datum zetten was niet mogelijk (tegen redelijke prijzen) bij Ryanair.

Opeens kwam het idee om Celine te vragen, Celien die egnelijk helemaal niet in vakanties is geinteresseerd tenzij het over Curacao gaat hahaaa. Verassend genoeg vond ze het een leuk idee en was het 'probleem' opgelost ten koste van Melissa, best zieluggg! Maar okee, Celine zou mee gaan dus ik kon op zoek gaan naar een Hotel in Turijn, het liefst niet te ver uit het centrum omdat we netto maar 2 dagen hadden, en die zouden we echt gaan benutten en vol gaan maken dus !!!

Ik ging dus op zoek naar een Hotel en kwam uiteindelijk uit op Hotel President niet ver uit het centrum van Turijn. Ik ben de beste man maar eens gaan mailen hoe het met het openbaar vervoer zat vanaf het Hotel naar naar het centrum. Binnen 1 dag kreeg ik een reactie dat dat wel okee was, de bushalte was echt recht voor de ingang van het Hotel en hij wist me wel een bushalte te zeggen waar we uit moesten stappen (Die we uiteraard gewoon voorbijreden toen het zover was ;-)

Op marktplaats ging ik op zoek naar 3-daagse kaartjes voor het openbaar vervoer en wat denk je .. Gevonden!! Een hele aardige mevrouw verkocht ze voor een prikkie, ze maakte liever nog iemand ermee blij dan dat ze ze weg moest gooien. Ik kreeg zelfs nog tips erbij en ook nog losse kaartjes, misschien kon ik weer iemand in Turijn er blij mee maken. Zie je wel, ze bestaan echt nog, aardige mensen! Okee, dat was dus ook geregeld, nu werd het even research doen voor de transfer Luchthaven - Hotel want we kwamen pas laat aan in Turijn.

Ik mailde het Hotel weer en kreeg een antwoord dat er geen bussen meer zouden rijden op dat tijdstip en dat ik maar een Taxi moest nemen (!) Uhhh, echt waar .. een taxi voor 50,00 (!) Neee, ik ben een Hollander he, dat heb ik er echt niet voor over hahaaa dus ik ging verder zoeken. Ik kwam op een 'Snelbus' uit die gewoon nog naar het Centrum reed, okee hij stopte niet voor het Hotel maar wel in de buurt, die bus kosste me dan 6,00 pp , dat leek me wel wat :-) Okee, we zouden vliegen vanaf Eindhoven, maar waar kon ik dan parkeren?? Ik pakte Google Maps erbij en zocht de dichtsbijzijnde woonwijk bij de luchthaven. Ik kwam uit op een straat met 2 onder 1 kap woningen en veel parkeerruimte. Vlak ernaast was een bushalte die naar de Luchthaven reed dus ook dat probleem was opgelost :-)

De voorbereidingen waren gedaan, tickets in de pocket, parkeerplaats geregeld, transfer Turijn - Hotel, paspoorten en het Hotel zelf .. we waren er dus helemaal klaar voor, Turijn here we come :-)