2014 kreta


WAT ZEG JE NOU ?? Met z'n tweetjes ?? Uhhh, jaaa!! Dit keer gaan we saampjes een weekje heerlijk genieten op Kreta. De meiden blijven thuis, die moeten helaas weer naar school :-) 

Voor ons is het inderdaad lang geleden en het zal best vreemd worden om weer samen op vakantie te gaan haha :-) Dit keer gaan we maar weer eens voor een IPB avontuur. We hadden een heerlijk appartement (Driades) gevonden in Piskopiano (een klein dorpje naast Koutouloufari waar we 20 jaar zaten) .. maarrrr wat gebeurt er als je te lang wacht met boeken ?? Juist ja, dat hadden wij weer !!! Volledig volgeboekt dus moesten we op zoek naar een ander appartement. Uit een keuze van 4 hebben we Evalia gekozen, Ria had deze gevonden en ik zag het gelijk zitten. Ik ben gaan mailen naar de eigenaresse (Eva) en dat leverde leuke mailwisselingen op. Ik kon zelfs mijn voorkeur (bovenste etage) krijgen dus het gevoel was gelijk helemaal goed!! Neee, nu niet te lang gewacht .. die hebben we maar direct bevestigd :-) Klik hier om een kijkje te nemen. 

Het appartementen complex is dit jaar pas opgeleverd, Eva had op haar 21e verjaardag dit stuk land gekregen en dit is al die tijd haar droom geweest. Ze heeft er hard voor moeten werken om dit neer te kunnen zetten, een paar maanden geleden is het officieel geopend. Het uitzicht is geweldig, vanaf het balkon kijk je op zee, dus ik ben nu al benieuwd naar de zonsondergangen. En aan de voorkant kijk je de bergen in.

Een heerlijk zwembad maakt het allemaal af, gelukkig hoef ik (op het moment dat ik dit schrijf) nog maar 5 dagen te wachten voordat het zover is. Okee, als we mee kunnen vliegen uiteraard, ik vind dat transavia.com maar 2 stoelen vrij moet houden voor deze hard werkende collega haha :-) Kreta ... ... HERE WE COME AGAIN !!

Oww ja, we wilden ook nog een auto voor een weekje, nee dan moet je daar ook tot het laatste moment mee wachten, dan krijg je 4x achter elkaar een mail van "unfortunately we're fully booked" .. Lekker dan .. maar gelukkig toch nog een auto gevonden. Die staat bij aankomst klaar voor ons, wat een luxe toch :-) Nu alleen nog duimen dat we vrijdag (overmorgen) mee kunnen .. duimen jullie mee ??