Een lekker warme dag met weer veel zon :

Vanmorgen werden we rond 08.00 uur wakker en zijn eens gaan denken wat we vandaag allemaal wilden gaan doen. Eerst zijn we maar wat broodjes gaan halen voor het ontbijt en voordat we dat opgegeten hadden zijn we eerst boodschappen gaan doen.

fDit keer werd er gekozen (de vrouwen in de meerderheid) om niet naar de LIDL te gaan maar naar een grote lokale Kroatrische supermarkt (Plodine). Op zich was dit wel weer een belevenis, alles anders, niets herkenbaars en zoeken . . . zoeken . . . zoeken . . . maarrrr, wel alles gevonden, en ik moet zeggen, het is inderdaad veel goedkoper !! Een half litertje heineken bijv. kostte omgerekend 0,88 euro, ik noem nou even het meest belangrijke :-))  Wat ik nog even specifiek moest zeggen is het volgende : "Dit was de eerste keer dat de fotocamera NIET meeging en blijkbaar was dat iets bijzonders :-))" .

Image

Na de boodschappen hebben we ontbeten en zijn we naar het ' verlaten' strandje gegaan waar we eergisteren waren in de regen en waarvan ik had gezegd dat we daar nog een keertje terug naar toe zouden gaan.

Hier was het echt heel lekker, lekker rustig alleen wat lokale bevolking en een lekker flink windje. In zee komen was wel een hele klus over en door de keien (waarvan men zegt dat het kiezels zijn), maar uiteindelijk dat overwonnen was het heerlijk rusig zwemmen.

Image 

De zon heeft vandaag echt goed zijn best gedaan en we hebben er allemaal een lekker kleurtje aan overhouden. Om 16.30 uur waren we weer terug op de camping en zijn de meiden direct nog even het zwembad in gedoken. Ik heb een lekker half-litertje opengetrokken en wij hebben even rustig in het zonnetje gezeten.

Image

Planning voor de avond was naar Fazana te lopen en daar een restaurantje op zoeken om lekker te eten. Toen we naar de lucht keken leek het erop dat het flink bewolkt zou gaan worden dus hebben we maar een keer Kebab en pizza's gehaald (ook heeeerlijk hoor). Na het eten zijn we alsnog naar Fazana gewandeld en zagen daar een duiker gewapend met harpoen de zee ingaan om was vis te vangen. Uiteraard een heerlijk schepijsje gegeten en weer teruggelopen naar de camping, heen en terug is dat toch al snel zo'n 8 tot 9 km.

Bij terugkomst zaten de jongste buurmannetjes aan onze tafel te kaarten en zijn de meiden allemaal aangeschoven en zijn doorgegaan tot een uur of 22.30 Daarna waren de meesten weer Toto en zijn ze richting het welbekende mandje gegaan. Wij zijn zelf een uurtje later ook ons mandje in gedoken . . .