Rustig dagje op de camping :

Vandaag zouden we lekker op de camping blijven en dus niet met de auto weggaan. Ik was zelf al om 07.15 uur wakker dus . . . broodjes halen !! Dat was een goed plan, ik had er maar 1 voor me dus dat schoot lekker op. Hierna ben ik met Melissa de camping in de ochtend-uurtjes gaan ontdekken, het zonnetje kwam al lekker nu en dan door dus dat leverde weer mooie plaatjes op van de camping, het strand en de tegenover gelegen Brijuni eilanden.

Image 


We wilden vandaag eens lekker op tijd naar het zwembad zodat we ligbedjes konden bemachtigen. Helaas hadden we de dag uitgekozen dat het zwembad de hele dag gesloten was om schoon te maken. Daarom zijn we maar naar het tweede zwembad gegaan, op zich ook een leuk bad met een stenen glijbaan, tis weer eens wat anders he :-). Opeens werden we gehaald door Melissa en Ferdinand, we moesten acrobatische toeren uit gaan halen, en dat hebben we geweten. Op het laatst had ik mijn 2 meiden op mijn nek en de buurman zijn 2 gasten.

Image

Na het middaguur (en de Siesta) zijn we nog even terug gegaan naar het zwembad maar dat duurde maar een half uurtje, toen kwam er een donkere lucht aan en zowaar ging het nog regenen ook. Het was wel verbazend dat de temperatuur nog best aangenaam bleef. Tegen de avond hebben we nog lekker wat liggen luieren voor de tent, de buurman zou zo'n 50 pannekoeken (met kaas / appel / annanas / spek / hagelslag) samen met Elize gaan bakken voor ons allemaal.

Image

Image

Helaas regende het weer dus hebben we met z'n allen (8 personen) lekker binnen zitten eten met achteraf een lekker toetje. Wel gezellig en daarna zaten de meeste 'kleintjes' er wel doorheen, dus onder de douche en lekker naar bed. Wij hebben nog een paar biertjes gepakt en hebben toen hetzelfde pad bewandeld . . .