De eerste nacht in Kroatie achter de rug :

Vandaag lekker uitgeslapen to 07.15 uur !?! Melissa ging lekker broodjes voor ons halen maar was niet echt de enige, de rij stond bijna tot buiten de winkel dus hebben we voor deze keer maar verpakte broodjes genomen. De meiden hadden direct al een paar vriendjes, de buurman heeft 2 zoontjes (8 en 13) en een dochter (15) dus die konden zich alweer aardig vermaken. Met name voetballen, badmintonnen en zwemmen werd al snel met elkaar gedaan, later kwamen de kaartspelletjes ook in zicht.

Voor het middaguur zijn we met z'n allen het zwembad in gedoken om af te koelen want de het zonnetje deed aardig zijn best en liep op tot 31 graden. Ondanks dat het zwembad tussen 13.00 - 15.00 gesloten was (Siesta), was het toch even lekker.

Image

Om 17.00 uur zijn we voor de eerste keer naar het strand gegaan en hebben we onze eerste duik in de Adriatische Zee genomen. Wat direct opvalt is het kiezelstrand in plaats van een zandstrand. Dit maakt het lopen naar en lopen in zee wel wat lastiger. 's Avonds om 18.00 uur zijn de meiden nog even terug naar het zwembad gegaan en zijn wij op zoek gegaan naar de 2 andere zwembaden op de camping.Nadat we lekker makkelijk broodjes hebben gegeten ben ik nog even met Celine naar het theater geweest waar het animatieteam druk bezig was alle kinderen en ouders te vermaken. Om 22.30 zijn onze lampjes uit gegaan, best vermoeiend zo'n eerste volle dag :-)