gr thessaloniki


Thessaloniki by night

Wie nog een drankje wil doen om de avond af te sluiten kan het beste terug wandelen naar het Valaoritou District en hier een gezellig tentje opzoeken. Maak je het liever wat later? Op naar de wijk Ladadika! Hier vind je gezellige kroegjes, leuke hotelbars en drukbezochte clubs. Thessaloniki is dus een ontzettend bruisende uitgaansstad! De talloze terrassen zitten vol met jongeren die gezellig een drankje drinken en op verschillende plekken zijn discotheken en bars te vinden. Leuk aspect van het nachtleven is dat je veel traditionele Griekse muziek hoort, waar dan een modern sausje overheen is gegoten. Het nachtleven in Thessaloniki mag je niet missen!

Ladadika

Ladadika
Ladadika

 

Dineren bij Kitchen Bar

Trek gekregen in een Griekse maaltijd? Voor het avondeten is restaurant Kitchen Bar een leuke bestemming. De mix van hippe dertigers en jonge studenten bij de bar zelf zorgt voor een ongedwongen ambiance waar je al snel gewend aan raakt. Ga voor de Frutti di Mare, een steak of een verse pasta. Neem plaats op het terras aan de kade, waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt op de oneindig ogende boulevard. Terwijl je geniet van je diner en luistert naar de relaxte loungemuziek kleurt de hemel donkerblauw en wordt de stad gesierd met honderden lichtjes, een magisch tafereel! (Klik hier)

 

Klio Cruise Bar

Na de enorme boulevard ontdekt te hebben, is het tijd voor een drankje. De Klio Cruise Bar is een van de meest iconische drijvende bars van Thessaloniki. Hop aan boord en geniet van een korte cruise. Laat je betoveren door de zonsondergang terwijl je geniet van een cocktail en een heerlijk zeebriesje. Dit geluksmoment maakt van jouw dagje Griekenland een onvergetelijke ervaring.